Auteur Artiest Coach Events

AUTEUR & CREATIEF SCHRIJVER

‘Imagination is more important than knowledge.’
Albert Einstein

Angelique Deserranno

Na jarenlang mijn pen te hebben gescherpt voor gerenommeerde reclamebureaus en communicatiekantoren, besloot ik alleen nog mijn eigen creatief pad te volgen. De lokroep van die heerlijke kinderboeken en spirituele romans die in mijn hoofd rondwaren, is te groot. Daar geef ik nu gehoor aan.

Maar een leuke opdracht die me prikkelt, neem ik wel nog aan. Dus vertel me je wensen.

Alle boeken zijn verkrijgbaar bij Uitgeverij Het Punt of via mezelf.

Neem contact op

De nieuwe wereld: horen*zien*handelen

‘Wanneer Kaat haar man en kind verliest tijdens de coronacrisis, besluit ze een einde te maken aan haar leven. Tijdens een wanhoopspoging in de bergen komt ze per toeval in de nieuwe wereld terecht. Ze ontdekt er de waarheid achter het virus en over de wereld waarin we leven. Ze leert er dat haar tijd nog niet gekomen is en dat ze nog een heel belangrijke opdracht te vervullen heeft.’

Angelique Deserranno studeerde Journalistiek maar is zelfstandig kunstenaar, creatief ondernemer en schrijver. Vanuit een helder weten en voelen ging ze tijdens de coronacrisis op zoek naar antwoorden. Haar onderzoek resulteerde in deze verbluffende roman die je meezuigt in de nieuwe wereld en die je aanzet om zelf onderzoek te voeren. Om te horen, te zien en te handelen!

Je kan elk boek makkelijk online bestellen. Verkies je een gesigneerd exemplaar? Maak dan een afspraak voor jouw unieke boek!

Bestel online
de nieuwe wereld Angelique Deserranno

Met open ogen

‘Josse is volledig de pedalen kwijt na de onverwachte breuk en scheiding van zijn vrouw Lotte. Verweesd blijven hij en zijn zoontje Jef alleen achter. Op zoek naar zichzelf en naar de zin van het leven botst hij plots op de mysterieuze Ella. Maar hoe onverwacht ook zij zijn leven binnen komt gewandeld, even abrupt is ze ook weer weg.’

Dankzij de vlotte schrijfstijl en een goed opgebouwd verhaalverloop verdiep je je onbewust maar op een luchtige, humoristische en toegankelijke manier in een thema als ‘zelfontplooiing’.

Je kan elk boek makkelijk online bestellen. Verkies je een gesigneerd exemplaar? Maak dan een afspraak voor jouw unieke boek!

Bestel online
met open ogen

Joppe & de maan: het paard met drie poten

‘Joppe is moe en wil slapen. Hij vraagt Maan om een mooie droom. Plots verschijnt daar een paard met drie poten. Samen stappen ze de nacht in en beleven een dol avontuur.’

Dit heerlijk kinderboek zit vol mooie emoties en bevat een knap rijmschema. Het is voorzien van leuk woordgebruik dat kinderen tot 9 jaar aanzet om met taal te spelen. En voor de kleinsten is het een wondermooi voorleesverhaal. Zo beleef je als ouder of grootouder samen uren leesplezier.

Je kan elk boek makkelijk online bestellen. Verkies je een gesigneerd exemplaar? Maak dan een afspraak voor jouw unieke boek!

Bestel online
joppe en de maan