Auteur Artiest Coach Events

ANALOGE COLLAGES / ASSEMBLAGES / ARTWORKMADAME SJAPPO

‘Creativity is the power to connect the seemingly unconnected.’
William Plomer

Angelique Deserranno (°1980) is een totaalkunstenaar: ze schrijft, maakt kunstzinnige collages en beeldende kunst. Deserranno’s oeuvre vertrekt vanuit een blijvende zoektocht naar het niet-alledaagse. Haar werk ontstaat heel bewust. Hierbij legt ze vaak nieuwe fundamenten en daagt ze haar toeschouwers uit om telkens weer meer te ontdekken en voelen.

Haar werk bevat vaak een subtiele, ironische inslag of is erotisch getint. Ze thematiseert het problematische karakter van de overspoelende beeldvorming waarmee we dagelijks worden geconfronteerd en dwingt de aanschouwer om beter te kijken.

Angelique werkt ook in opdracht van kranten, tijdschriften bedrijven en verenigingen.

Angelique Deserranno is gekend als analoog collageartiest. Elke manuele collage is uniek en gemaakt met gevonden fotomateriaal uit kranten, tijdschriften en boeken. Ze vergeet tijd en ruimte wanneer ze zich onderdompelt in de wondere wereld van creatie, fantasie en schepping. Beelden komen verrassend tot leven in een nieuwe setting die weet te roeren, beroeren en ontroeren.

Wens je een unieke collage in jouw huis of bedrijf?
Elke collage is te koop. Neem gerust contact op! Een leuke workshop ‘collages maken’ in je vereniging of bedrijf? Vraag meer inlichtingen.

Of ontdek bij nieuws wanneer er workshops plaatsvinden!

madame sjappo

Curiosa, brocante & antiek

Angelique heeft een bijzondere voorliefde voor uitzonderlijke objecten.
Curiosa met een verhaal. Unieke hebbedingetjes. Ze scout ze van heinde en verre. En… ze kunnen van jou worden! Je ontdekt ze onder het blokje interior. Heb je interesse in een bepaald item? Neem snel contact op!